Prodej garáže v oploceném areálu, OV, 18m2, Ústí nad Labem - Klíše.
Více info...
Bytový dům se zahradou a garážemi v Ústí nad Labem.
Více info...
Kotva
Souhlasím, že tento web smí ukládat cookies

Doporučené nabídky:

Prodej garáže v oploceném areálu, OV, 18m2, Ústí nad Labem - Klíše.
Bytový dům se zahradou a garážemi v Ústí nad Labem.

KARIÉRA


V naší společnosti RealitasFIN dostane příležitost každý, kdo má chuť pracovat je flexibilní, společensky vystupující, spolehlivý a ochotný se neustále vzdělávat a projde úspěšně příjmacím pohovorem.

 

Pro začínající makléře je nastaven systém provize 40% z celkové provize kanceláře.

Po uzavření několika obchodních případů (prodej, pronájem), získává makléř provizi 50% z celkové provize kanceláře.

Provizi 60% z celkové provize kanceláře získá makléř, který prokáže dostatečné znalosti a zkušenosti v realitní činnosti.

 

Jako bonus získáváte:

zázemí kanceláře, která je založena rodinným stylem s příjemným posezením pro klienty a profesionálním zázemím,

Kancelář hradí veškeré potřebné prostředky pro realitní činnost, prezentaci nemovitostí na inzertních serverech, právní zázemí (všechny smlouvy jsou zprostředkovány přes našeho advokáta) kupní smlouvy, advokátní úschovu, daňové přiznání a případný odhad pro klienta po prodeji nemovitosti pro finanční úřad, kolky na katastrálním úřadu, podpůrné programy pro činnost makléře a samozřejmě kdykoliv pomocnou radu či informaci od nás kolegů.

 

Náklad makéře:

dopravní prostředek pro svoje obchodní jednání, telefon, počítač, sociální a zdravotní pojištění (všichni pracujeme na živnostenský list) a ověřování podpisů při sjednávání obchodů

Provize je vždy vyplacena ihned po podepsání kupní nebo nájemní smlouvy a vystavení faktury na společnost za obchodní případ.

 

V případě, že Vás zaujala taková nabídka na práci realitního makléře a máte chuť a čas, zavolejte nebo napište. Rádi se s Vámi uvidíme :)

 

Pokud znáte někoho ve svém okolí, kdo již je realitním makléřem a doporučíte jej k nám do společnosti, splní podmínky přijetí a zapracuje se vyplatíme Vám doporučitelskou provizi 5.000 Kč.