Prodej garáže v oploceném areálu, OV, 18m2, Ústí nad Labem - Klíše.
Více info...
Bytový dům se zahradou a garážemi v Ústí nad Labem.
Více info...
Kotva
Souhlasím, že tento web smí ukládat cookies

Doporučené nabídky:

Prodej garáže v oploceném areálu, OV, 18m2, Ústí nad Labem - Klíše.
Bytový dům se zahradou a garážemi v Ústí nad Labem.

O NÁS


Hlavním důvodem pro vznik realitní společnosti RealitasFIN byl zvýšený zájem z řad klientů, kteří hledali možnosti, jak prodat svoji nemovitost co nejefektivněji. Společnost plní úlohu realitního poradce a zprostředkovatele při prodeji nebo pronájmu nemovitostí jakéhokoliv druhu.

 

Využíváme nejnovější realitní trendy v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí na realitních trzích a zkušenosti světových obchodníků, kteří tyto směry reprezentují. Naše projekty přináší nový pohled na realitní činnost. Inovativní přístupy, sdílení zkušeností a neustálý posun vpřed vedou ke stálému zkvalitňování našich služeb.

 

 

Realitní poradenství

 

 

To nejlepší pro Vás

Existuje mnoho realitních poradců. Naše poradenství se odlišuje tím, že tuto službu poskytují skuteční makléři s dlouholetými osobními zkušenostmi s obchodováním na realitních trzích.

 

Naše společnost představuje nadstandardní komplexní péči o Váší nemovitosti a poskytuje prvotřídní realitní služby.

 

Vám i celé Vaší rodině se věnuje vždy pouze profesionální makléř, který se zajímá o Vaše aktuální přání a potřeby a snaží se jim maximálně porozumět, a nabídnout Vám jejich optimální řešení. Čas a místo jednání vždy přizpůsobujeme Vašim požadavkům.

 

Diskrétnost a individuální přístup

Diskrétnost a individuální přístup jsou založeny na budování obchodního vztahu s klientem, postaveného na naslouchání a dialogu tvořícím trvalou vzájemnou důvěru. Samozřejmou součástí vztahu s klienty je vysoká kvalita poskytovaných služeb, hledání individuálních řešení a špičková úroveň poradenství.

 

Máte-li o služby našeho profesionálního realitního makléře zájem nebo se chcete o našich službách dozvědět více, budeme rádi, když nám zavoláte nebo napíšete. Těšíme se na Vás.

 

 

Obchodní partneři

 

 

Real Brána

Softwearová společnost RealBrána naší realitní kanceláři RealitasFIN zajišťuje zázemí v oblasti zadávání, správě a prezentace zakázek a je vstupním můstkem na ostatní realitní inzertní servery.

 

Advokátní kancelář JUDr. Josef Košmider

Právní služby v oblasti kupních smluv a advokátní úschovy spolupracuje spol. RealitasFIN s rodinnou advokátní kanceláří vedenou JUDr. Josefem Košmiderem.

 

Advokátní kancelář Mgr. Stanislav Sochor

Další právní zastoupení využívá naše společnost, také ve spolupráci s advokátem Mgr. Stanislavem Sochorem, který dlouhodobě pracuje v oblasti obchodního práva s těmi největšími realitními kancelářemi v zemi.

 

Notář Mgr. Petr Werner

Obchodní případy, které vyžadují notářské zastoupení, využívá realitní kancelář služeb pana Mgr. Petra Wernera.

 

Ing. Lenka Nováková a Ing. Šárka Poláčková

zajišťují pro společnost RealitasFIN odhady z nabytí nemovitosti pro finanční úřad, který jsou součástí daňového přiznání z prodeje nemovitosti

 

Společnost REAL plus ENERGY

je členem asociace energetických auditorů a pro spol. RealitasFIN zajišťuje zpracování energetických štítků PENB.

 

 

 

Realitní filozofie

 

 

V RealitasFIN věříme, že úspěšná realitní činnost a služby, které poskytujeme na realitních trzích nejsou založeny na umění prodat za každou cenu, ale na umění empatie, naslouchání a nalezení řešení jak dosáhnout co nejvyšší možné prodejní ceny za Vaši nemovitost v co nejkratším časovém horizontu.

 

Tento přístup naší práce při prodeji nebo pronájmu Vaší nemovitosti je podle nás cesta, jak si zajistit Vaši důvěru a následné doporučení.